За нас - Mineral Beauty System

За нас

Вита Баланс ЕООД e вносител за България на израелската козметика Mineral Beauty System. Характерно за козметичната марка е че е създадена на основата на солите и калта от Мъртво море, като към изключително удачно балансираната минерална формула са добавени различни натурални масла, екстракти и витамини (вит. Е, провитамин В5 и др.)Това придава специфична насоченост на отделните продукти по отношение на тяхното приложение. Пълната серия Mineral Beauty System включва средства както за почистване, така и за хидратиране и подхранване на кожата на лицето, тялото, и косата.

Защо да изберем израеската козметика Mineral Beauty System

Уникалното действие на козметиката от Израел на Mineral Beauty System – DEAD SEA се дължи на факта, че за нейното производство се използват естествени ресурси – соли и кал от Мъртво море, а техния произход е от най-чистия и здравословен от екологична гледна точка район. Именно богатото съдържание на минерали, соли и кал от Мъртво море в тези продукти ги прави да са и винаги ще бъдат в съзвучие с непрекъснато налагащата се тенденция за постигане на здравословен и козметичен ефект чрез използване на природно чисти суровини.

Действие на солите и калта от Мъртво море

Mineral Beauty System, със своя уникален състав съчетаващ соли и кал от Мъртво море, с натурални масла и витамини, Ви дава възможност не само да изглеждате добре, но и наистина да решите Вашите кожни проблеми. Кожата, нашият най-голям орган, е изложена постоянно на промените и влиянието на обкръжаващата среда. С времето нейният минерален и витаминен баланс се нарушава, в резултат на което тя става по-суха, по-лесно дразнима и проявява склонност към отпускане, образуване на бръчки, появяват се неестетични пигментни промени. Именно продуктите Mineral Beauty System с високото си съдържание на кал от Мъртво море, чрез директно приложение снабдяват кожата с необходимите и соли и минерали и могат да възвърнат нейната младост и жизненост. А употребата им носи истинско ароматно преживяване и наслада.

МОЖЕ ДА ВИ ПРЕДОСТАВИМ:

– Оригинални продукти от Мъртво море и Натурални соли от Мъртво море
Кал от Мъртво море и Вода от Мъртво море
– Богата номенклатура на пакетаж и разфасовки, подходящи както за лична, така и за професионална употреба
– Експресни и гъвкави опции за доставка